Kabuklu Giresun Fındık
Kabuklu Giresun fındık, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde yetiştirilen ve kabukları çıkarılmadan önce kavrulan bir tür fındıktır. Giresun fındıkları, lezzetleri, büyüklükleri ve yağ oranları nedeniyle dünyaca ünlüdürler.
Kabuklu Giresun fındıkları, kabuklarındaki yağ oranı nedeniyle çıtır çıtır ve lezzetlidirler.
Fındıklar kabuklarından ayrıldıktan sonra da taze kalabildikleri için uzun süre tüketilebilirler.
Kabuklu Giresun fındıkları, protein, lif, E vitamini ve diğer besin maddeleri bakımından zengindir ve birçok sağlık faydası sağlayabilirler.
1962 yılından beri yaptığımız bu meslekte, doğru tedarikler ve üretimler ile sizlere ulaşıyoruz.
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | ST02036 |
Marka | Masale |
Stok Durumu | Var |
1962000007832
Havale / Eft :
Havale İle : 156,00 TL
Tek Çekim :
Kredi Kartı ile : 156,00 TL
Bu Ürüne Taksit Yapılmamaktadır