Gençay Acıbadem Yağı 20 CC

Fiyat:
125,00 TL
Gençay Acıbadem Yağı 20 CC

"Acıbadem yağı," acıbadem ağacının (Prunus dulcis var. amara) tohumlarından elde edilen bir bitkisel yağdır. Bu yağ, tatlı badem yağından farklıdır, çünkü acıbademlerin tohumlarından elde edilir ve bademlerin tatlı veya acı türüne bağlı olarak farklı yağlar üretilir. Acıbadem yağı, çeşitli alanlarda kullanılır ancak genellikle kozmetik ve ilaç endüstrilerinde tercih edilir. Cilt bakım ürünlerinde, masaj yağı olarak ve saç bakım ürünlerinde kullanılabilir.

İlgili yasa gereği kısıtlı bilgi yayınlayabiliyoruz.
Detaylı bilgi için WhatsApp danışma hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

1962 yılından beri yaptığımız bu meslekte, doğru tedarikler ve üretimler ile sizlere ulaşıyoruz?
Diğer Özellikler
Stok KoduST00593
MarkaGençay
Stok DurumuVar
8697536345136

 Taze Çekilmiş Baharatlar
 500 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo..!
         
 Kargo Bedeli 60 TL

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.